Trouwplannen?

Allereerst, van harte gefeliciteerd met jullie verloving! De bruiloft van jullie dromen, daar dragen wij graag aan bij. Wij hebben alle ingrediënten in huis om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Met enthousiaste, vriendelijke en ervaren vakmensen op de werkvloer nemen wij zorg uit handen, zodat jullie kunnen ontspannen en genieten. Wij bieden jullie exclusief de ruimte, volledig privé als je bij ons te gast bent. Met al onze ervaring durven we onszelf een expert op het gebied van bruiloft diners en feestavonden te noemen.

Jullie lopen samen aan het einde van de avond met een grote glimlach en een fantastische herinnering rijker bij ons de deur uit, dat is ons doel.

Bruiloftspakketten
Verrassend Smaakvol..

Leuk en lekker gaan hand in hand, en op een lege maag kan niet gefeest worden! De Leuke Hanzestad beschikt over een uitstekende keuken, zo leveren we aantrekkelijke buffetten en indoor/outdoor barbecues. Onze koks werken met (h)eerlijke en duurzame streekproducten, dat proef je en daar zijn we trots op. 

“M’n vrouw en ik hebben van de eerste tot de laatste seconde genoten van alles wat De Leuke Hanzestad te bieden heeft.”

– Henri Siebum

geïnteresseerd of vragen?

Neem gerust contact met ons op! We zijn telefonisch, per mail en via ons contactformulier bereikbaar.

Uiteraard zijn jullie ook van harte welkom voor een bezichtiging en een vrijblijvend oriënterend gesprek om jullie wensen en de mogelijkheden eens persoonlijk te bespreken.

Mail direct

Contactpagina

Contactformulier