Iets te vieren?

Er is altijd wel een reden voor een feestje! Dit kan een verjaardag zijn, een bedrijfsfeest met collega’s, een jubileum, een gala of misschien worden jullie wel papa en mama? Wij houden zelf enorm van leuke feestjes en weten daarom ook zo goed hoe het moet!

De Leuke Hanzestad is zeer geschikt als feestlocatie tot wel 300 personen en heeft alle nodige ingrediënten in huis voor een super feest. Zowel binnen als buiten, van bitterballen tot een meergangen diner.

Wij denken graag met je mee over speciale wensen, eventuele leuke activiteiten en het juiste feestarrangement om er gezamenlijk een spetterend feest van te maken die jij en je gasten niet snel zullen vergeten!

Feesten
Verrassend Smaakvol..

Jullie feest is in goede handen bij De Leuke Hanzestad! Onze zalen zijn goed geïsoleerd dus het dansvolume van (indien gewenst) een DJ of live band is zelfs tot in de kleine uurtjes geen enkel probleem. Met hapjes, biertjes en wijntjes in overvloed, een groot podium en ruimte voor een grote dansvloer kunnen de voetjes hier flink van de vloer! 

Leuk en lekker gaan hand in hand, en op een lege maag kan niet gefeest worden! De Leuke Hanzestad beschikt over een uitstekende keuken, zo leveren we aantrekkelijke buffetten en indoor/outdoor barbecues. Onze koks werken met (h)eerlijke en duurzame streekproducten, dat proef je en daar zijn we trots op. 

 

“Alles was top geregeld, zeer gastvrij ontvangen. Dit kregen wij ook te horen van onze gasten, iedereen heeft het heel goed naar de zin gehad.”

– Petra Koers

geïnteresseerd of vragen?

Neem gerust contact met ons op! We zijn telefonisch, per mail en via ons contactformulier bereikbaar.

Uiteraard ben je ook van harte welkom om onze feestlocatie eens te komen bezichtiging en de wensen en mogelijkheden geheel vrijblijvend persoonlijk te bespreken.