Feestlocatie Kampen

Bent u van plan om een feest te organiseren? En bent u nog op zoek naar een feestlocatie in Kampen? Zalencentrum De Leuke Hanzestad is de ideale locatie voor onder andere bruiloften, familiefeesten en bedrijfsuitjes.

Waarom kiezen voor De Leuke Hanzestad als feestlocatie in Kampen? Allereerst is onze locatie gelegen aan de oevers van de IJssel in Kampen. Daarnaast heeft u de keuze uit veel verschillende arrangementen. Oftewel, onze feestlocatie in Kampen biedt u veel mogelijkheden voor het organiseren van een geslaagd feest!

De ideale trouwlocatie in Kampen

Onze trouwlocatie in Kampen biedt de mogelijkheid om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken. De Leuke Hanzestad heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften en feestavonden. Wij zullen er ook  alles aan doen om ervoor te zorgen dat jullie een geweldige dag hebben. Met onze trouwlocatie in Kampen dragen wij graag een steentje bij aan jullie bruiloft.

Waarom kiezen voor onze trouwlocatie in Kampen?

Ons monumentale pand heeft een mooie ligging. Vanuit onze trouwlocatie in Kampen kun je namelijk mooi uitkijken over de jachthaven en de IJssel. Naast een mooi uitzicht hebben we heerlijk eten. Zo hebben we heerlijke buffetten met duurzame streekproducten. Bij onze trouwlocatie in Kampen kunt u heerlijk vertoeven op uw bruiloft. Onze feest- en trouwlocatie in Kampen is goed te bereiken voor mensen die van buiten kampen moeten komen. Hieronder vindt u een kaart! ‘S avonds toveren we De Leuke Hanzestad in Kampen om in een feestlocatie om de dag goed af te sluiten!

Een feestlocatie in Kampen met vergaderarrangementen 

De Leuke Hanzestad te kampen is meer dan een feestlocatie of trouwlocatie. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende vergaderarrangementen. Deze arrangementen kunt u ook uitbreiden.Onze feestlocatie in Kampen is rustig gelegen en beschikt over de benodigde faciliteiten. Verder bieden wij de mogelijkheid om de dag te breken met een ontspannende activiteit. Neem contact met ons op voor meer informatie over de activiteiten. Heeft u ook al nagedacht over de catering bij uw vergadering? Ga voor een comfortabele vergadering of training! Huur een zaal in Kampen bij De Leuke Hanzestad!

De Leuke Hanzestad: dé feestlocatie in Kampen!

Heeft u vragen over onze feestlocatie in Kampen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u trouwplannen? De Leuke Hanzestad in Kampen fungeert ook als trouwlocatie! Proef de historische sfeer van de feestlocatie te Kampen. Bij De Leuke Hanzestad is uw evenement in goede handen! Heeft u nog vragen over een zaal huren in Kampen? Wij informeren u dan graag over alle mogelijkheden.