“Het was super voor elkaar op ons trouwfeest! We hebben een fantastische avond mogen beleven. Paul denkt mee, is flexibel en reageert snel op vragen. Een aanrader!”

– Louis & Laura, via The Perfect Wedding

“We hebben een super avond gehad. Precies hoe wij het wouden hebben. De voorziening van drinken en hapjes waren voldoende! We kwamen niks te kort. De bediening was super!! Ik kan iedereen deze locatie aanbevelen. Bedankt voor onze top avond die we bij jullie mochten beleven!”

– Naomie, via The Perfect Wedding

“Wij hebben een geweldige bruiloft gehad bij de Leuke Hanzestad! Het contact met Paul was fantastisch, sfeervolle zaal, heerlijk eten, gasten werden overladen met hapjes en drankjes! Heel veel mooie reacties gehad!”

– Diane, via The Perfect Wedding

“Paul en alle collega’s welke aanwezig waren met onze bruiloft 8-sept-2017, wat zijn jullie een toppers! Alles, maar ook echt alles en iedereen werd goed verzorgd, je ziet dat hier mensen met een goede horeca achtergrond aan het werk zijn. En wat een prachtige locatie is het nu geworden met al die ledstrips in de muren en plafonds dit geeft echt een extra dimensie aan een zaal. Samen met onze DJ Maxim van party sensations Zwolle en mooie leddansvloer was het feest compleet! Dit is een bruiloft waar men nog lang over na zal praten!”

– Chantal & Jasper, via Trouwen .nl

“Wij hebben de opening van ons bedrijf door Paul van De Leuke Hanzestad laten doen en dat was uitstekend en tot in de puntjes verzorgd”

– Arrold Witteveen, Fit20 Kampen

“Op vrijdag de 13e ons 25-jarig huwelijk gevierd bij De Leuke Hanzestad. Wij zijn hier hartelijk ontvangen, de sfeer was goed en de barbecue was voortreffelijk!
Ook namens onze gasten, heel erg bedankt voor de goed verzorgde en gezellige avond!!”

– Jolanda Mulder, via Facebook

“Afgelopen vrijdag ons 25 jarig huwelijksfeest gevierd in De Leuke Hanzestad. Alles was top geregeld, zeer gastvrij ontvangen. Dit kregen wij ook te horen van onze gasten, iedereen had het heel goed naar de zin gehad.”

– Petra Koers, via Facebook

“Toen wij op zoek gingen naar een locatie voor onze bruiloft kwamen we al snel uit bij De Leuke Hanzestad. Wat een mooie sfeer hangt daar en wat is Paul een aardige man. Met alles werd rekening gehouden (vegetarisch en glutenvrij). Hierdoor heeft iedereen lekker kunnen eten. Wij hebben een top avond gehad en onze gasten hebben het er nog over. Paul bedankt!!”

– Roelof en Jenneke, via The Perfect Wedding

“Gisteren als onderneemster een leuke avond gehad ; Ladys Night XXL. Mooie lokatie, goed verzorgd en een extra pluim voor de eigenaar. Chapeau!”

– Elise van Heerde, via Facebook

“Super leuke locatie in de stad kampen. prima gelegenheid om de mooiste dag te vieren of om gewoon een ander feestje te vieren, met Paul en de rest van de crew wordt het zeker een geslaagd feest.. toppie!”

– Jannie Van Den Beld-v Putten, via Facebook

“Goed verzorgd, veel aandacht voor de gast en prima eten. Ga met ze een gesprek omtrent je wensen en je krijgt een uitstekend advies.”

– Leo Franke, via Facebook

“Wij hebben een super dag gehad! Alles was naar wens, Paul dacht erg goed met ons na en was heel flexibel met onze wensen. Wij hebben de dag van ons leven gehad. Achteraf ook allemaal positieve reacties gehad over hoe mooi het zaal en het eten was. Ook is het heel makkelijk om te parkeren in de omgeving, het is niet vervelend. Klasse team die achter Paul staat! De hele avond spectaculair geregeld! Als ik mijn bruiloft opnieuw zou moeten plannen, zou ik zeker weten opnieuw kiezen voor De Leuke Hanzestad.”

– Laura, via The Perfect Wedding

“Top locatie voor je feestavond, goede bediening en een heerlijk buffet!”

– J. C. van der Hart, via Google Reviews

“Prima en gezellige locatie voor een feestje en/of bijeenkomst. Prima parkeerfaciliteit en mooie en ruime ontvangst. Zeer vlotte en prettige bediening. Kwaliteit van de producten is prima en zeer smakelijk. Met ook nog eens een prettige prijsstelling is de avond helemaal compleet.”

– Andries K, via Google Reviews

“Perfecte locatie voor een bruiloft. De eigenaar denkt goed mee bij de organisatie en aankleding. Alle was prima geregeld. Bedankt!”

– Abel, via Google Reviews

“Vooraf alles doorgesproken, dit contact verliep prettig en er werd meteen begrepen wat onze bedoeling was met het feest qua eten, drinken en sfeer. Alles was in principe mogelijk!
Wij hadden ‘s avonds een buffet geregeld voor alle dag gasten. Het smaakte ontzettend goed, en er was meer dan genoeg! Ook ‘s avonds was alles goed geregeld, lege glazen werden weer gevuld, en er waren overheerlijke hapjes. Wij kregen verschillende complimentjes van gasten “dat het feest goed geregeld was”. Dan ben je als bruidspaar toch wel opgelucht en blij!”

– Marjon van der Meulen, via The Perfect Wedding

“Top locatie! Zeer gastvrij en sfeervolle zaal.”

– Jeannette van den Brink, via Facebook

“Mooie zaak met een topper van een eigenaar.”

– Jos Aanstoot, via Facebook

“Gisteren getrouwd, hebben een geweldige dag gehad, heerlijke lunch, een heerlijk buffet en s’avonds een fantatisch feest in De Leuke Hanzestad.
Vriendelijk personeel, vlotte bediening, mn vrouw en ik hebben van de 1e tot de laatste seconde genoten van alles wat De Leuke Hanzestad heeft te bieden. Heerlijk aan de IJssel met mooi terras en lekker rustig gelegen…

En wat wij ook mooi vonden dat de ambtenaar ook in De Leuke Hanzestad komt om mensen te trouwen zodat je niet naar het gemeentehuis moet.
Zal zeggen zoekt u een mooie ruimte om iets te vieren, twijfel geen moment, zij zorgen dat u er geen seconde spijt van krijgt”

– Henri Siebum, via Facebook

“Goede fijne betaalbare locatie voor feesten en partijen.”

– Kees van Beek, via Google Reviews

“Echt een aanrader voor een bruiloft! Wat een top team!”

– Jasper Jansen, via Google Reviews