Vergaderen aan de ijssel?

Zalencentrum De Leuke Hanzestad is een rustig gelegen en unieke vergaderlocatie gevestigd in een monumentaal pand in Kampen, nabij de N-50 en met uitzicht op een jachthaven en de IJssel.

Er zijn 3 vergaderruimten van verschillende grootte die plaats bieden aan groepen van 5 tot 300 personen voor een bijeenkomst, vergadering of een training. U kunt kiezen uit flexibele zaalindelingen, zoals carré, cabaret, theater of een u-vorm. Wilt u een andere indeling? Dan denken wij samen met u na over de exacte invulling.

Vanzelfsprekend hebben wij alle nodige audio-visuele middelen ook beschikbaar.

Diners & buffetten.
…smaakt naar meer

Leuk en lekker gaan hand in hand, en op een lege maag kan niet gefeest worden! De Leuke Hanzestad beschikt over een uitstekende keuken, zo leveren we heerlijke diverse buffetten, uitgeserveerde diners of zelfs een (indoor) barbecue. Schep gerust een tweede of derde keer op want we vullen continu bij en zal niemand wat tekort komen! 

Arrangement A Arrangement B Arrangement C Audio-visuele middelen
Zaalhuur prijzen Zaal opstellingen

Bruiloftspakketten
Verrassend Smaakvol..

Leuk en lekker gaan hand in hand, en op een lege maag kan niet gefeest worden! De Leuke Hanzestad beschikt over een uitstekende keuken, zo leveren we aantrekkelijke buffetten en indoor/outdoor barbecues. Onze koks werken met (h)eerlijke en duurzame streekproducten, dat proef je en daar zijn we trots op. 

“Zalencentrum zoals het hoort, gastvrijheid vanuit de tenen! Je evenement is hier in goede handen.”

– Wim Wildeboer – op ’t Holt

geïnteresseerd of vragen?

Neem gerust contact met ons op! We zijn telefonisch, per mail en via ons contactformulier bereikbaar.

Uiteraard ben je ook van harte welkom om onze feestlocatie eens te komen bezichtiging en de wensen en mogelijkheden geheel vrijblijvend persoonlijk te bespreken.

Mail direct

Contactpagina

Contactformulier